با هوش مصنوعی؛

محقق ایرانی 31 داروی كاندیدای درمان كرونا را شناسایی كرد

محقق ایرانی 31 داروی كاندیدای درمان كرونا را شناسایی كرد مداربسته: یك محقق ایرانی و همكارانش در انگلیس با استفاده از هوش مصنوعی ۳۱ داروی كاندیدای درمان كووید ۱۹ را شناسایی كرده اند.


به گزارش مداربسته به نقل از کمبریج ایندپندنت، یک شرکت در کمبریج انگلیس لیستی از ۳۱ دارو را شناسایی کرده که الان تأیید شده یا در مراحل آخر آزمایش های بالینی قرار دارند و گزینه های احتمالی برای درمان کووید ۱۹ به حساب می آیند. این شرکت AI VIVO نام دارد و پیمان گیفانی محقق ایرانی و دانشیار ارشد پژوهشی دانشگاه کمبریج، مؤسس و مدیر ارشد آن است.
AI VIVO با استفاده از روش فنوتیپی مبتنی بر هوش مصنوع، خصوصیت های قابل بررسی ۹۰ هزار ترکیب دارویی را در ۱۵ روز ارزیابی کرده است. همینطور شرکت مذکور در مرکز نوآوری زیستی واقع در پاک علوم کمبریج قرار دارد و با کمک نمونه های واقعی از سلول های مبتلا به کووید ۱۹ مدل «تأثیرگذاری ویروس بر ریه ها» را ساخته است. در مرحله بعد یک موتور پیشبینی ۳۱ دارو را برای درمان کووید ۱۹ کاندیدا کرد. این داروها حدود ۰.۰۵ درصد از درمان هایی هستند که تابحال مورد بررسی قرار گرفته اند. «دیوید کلیوی» یکی از سرمایه گذاران این شرکت می گوید: ما درباره آزمایش داروهایی که در صدر این لیست هستند با برخی از سازمان های دولتی و داروسازی مذاکره کردیم. این داروها شاید به مقابله با ویروس کرونا کمک کنند. حالا ما اطلاعات حیاتی در اختیار داریم. بسیار مهم می باشد که این داروها را با سرعت آزمایش نماییم. میان داروهای شناسایی شده توسط این شرکت نامهای آشنایی هم دیده می شود، مانند کلروکین (داروی ضد مالاریا)، دگزامتازون، سیرولیموس (یک داروی سرکوب سیستم ایمنی)، تاکرولیموس (داروی سرکوب سیستم ایمنی)، تالیدومید (داروی سرطان). پیمان گیفانی می گوید: ما تعدادی از پژوهشگران زیست شناس مولکولی، داروساز سیستمی، مهندس کنترل و کارشناسان یادگیری ماشینی هستیم و معتقدیم شناسایی تغییرات فنوتیپی در وضعیت بیماری کلیدی برای یافتن درمان مؤثر است. وی در ادامه اضافه کرد: دانش ما درباره ویروس کووید ۱۹ اندک است. تاثیر آن بر بافت های بدن هم همچنان تحت بررسی است. این امر دانش ما درباره آنکه ویروس کووید ۱۹ چه بافت هایی را هدف می گیرد محدود می کند. همینطور این روند بدان معنا است که روش فنوتیپیAI VIVO مسیری قدرتمند و منطقی برای کشف داروی کووید ۱۹ است.

1399/02/08
19:00:20
5.0 / 5
2931
تگهای خبر: دانشگاه , سیستم , شركت , كارشناس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته