ساختار پژوهشكده علوم و صنایع غذایی به موسسه پژوهشی ارتقاء یافت
مداربسته: پژوهشكده علوم و صنایع غذایی بر مبنای مصوبه شورای گسترش آموزش عالی به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارتقا یافت.
به گزارش مداربسته به نقل از مهر، با موافقت شورای گسترش آموزش عالی ارتقاء ساختاری این موسسه با دو پژوهشكده و ۶ گروه پژوهشی مورد تصویب قرار گرفت.
با صدور این موافقت اصولی این موسسه پژوهشی با توسعه به دو پژوهشكده «علوم و صنایع غذایی» و «فناوری های پیشرفته مواد غذایی» به عرضه خدمات پژوهشی، آزمایشگاهی، مشاوره های تخصصی و فنی و مهندسی در زمینه صنعت غذا خواهد پرداخت.
بر طبق این موافقت اصولی گروه های پژوهشی طراحی ماشین آلات، فرآوری و شیمی مواد غذایی بعنوان زیر مجموعه پژوهشكده علوم و صنایع غذایی و گروه های پژوهشی نانو فناوری، زیست فناوری و ایمنی و كنترل كیفیت مواد غذایی بعنوان زیر مجموعه پژوهشكده فناوری های پیشرفته مواد غذایی به فعالیت خود ادامه می دهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب