تولید چوب حرارتی با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی

تولید چوب حرارتی با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی به گزارش مداربسته یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید چوب حرارتی با ظرفیت اسمی ۲۰ هزار متر مربع در ماه شد.


به گزارش روز شنبه از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یوسف زارع بیدکی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درمورد این محصول اظهار داشت: چوب خام برای نمای ساختمان قابل استفاده نیست و در اثر آب، رطوبت و گرما از بین می رود، بر همین مبنا با کوره های دانش بنیان طراحی شده در این شرکت و عملیات حرارتی چوب تا ۲۱۲ درجه حرارت می بیند؛ این کار سبب افزایش مقاومت چوب در مقابل گرما، باران ورطوبت و موریانه می شود.
وی افزود: چوب در دمای ۸۰ درجه آتش می گیرد اما با فناوری به کار رفته در کوره ها می توانیم تا ۲۱۲ درجه به چوب حرارت بدهیم تا تغییرات شیمیایی مورد نظر روی چوب اتفاق بیفتد.
مدیرعامل این شرکت، بازار هدف محصولات این شرکت را صنعت ساختمان عنوان نمود و اظهار داشت: بزرگ ترین مشکل ما تأمین مواد اولیه است، ماده خام مورد استفاده در کوره های ما از روسیه وارد می شود بر این اساس با مشکلاتی چون نوسانات ارزی، تحریم ها و کمبود نقدینگی مواجه هستیم.
زارع بیدکی درمورد مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه های تولیدی در داخل کشور اظهارداشت: ما با اتکا به توان متخصصان خود توانستیم تجهیزات تولیدی این فرایند مانند کوره حرارت دهی را بومی سازی نماییم، این مزیت این امکان را می دهد که بر مبنای تغییرات مورد نیاز، عملکرد کوره و فرایند را متفاوت نماییم، این در شرایطی است که کوره و تجهیزات رقبای ما در داخل وارداتی است و آنها تنها تولیدکننده این محصول هستند.
وی افزود: از سوی دیگر استفاده از دانش و تخصص بومی، بازطراحی و ساخت بعضی از ماشین آلات صنعتی و تلفیق آن با بعضی از تجهیزات خارجی سبب شده تا محصول نهایی از نظر کیفی تفاوتی با نمونه خارجی نداشته باشد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد چشم انداز آینده شرکت به طرح توسعه ای برای افزایش ظرفیت تولید اشاره نمود و اظهار داشت: بهبود مستمر کیفیت، دستیابی به بازارهای جهانی و اشتغال زایی همچون چشم اندازهای کوتاه مدت ما است، هم اکنون با دو کوره دانش بنیان، عملیات حرارت دهی را انجام می دهیم اما در نظر داریم که در چارچوب یک طرح توسعه ای، با تولید کوره های دیگر ظرفیت تولید را افزایش دهیم.
زارع بیدکی همینطور درمورد تسهیلاتی دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: برای طراحی کوره سوم از صندوق نوآوری مصوبه تسهیلات چهار میلیارد تومانی را دریافت کردیم، البته در گذشته هم دو تسهیلات نمونه سازی و تولید پیش از صنعتی به مبلغ ۱۸۰ و ۲۵۰ میلیون تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده بودیم.
وی افزود: در تلاش هستیم تا محصول تولیدی را هم دانش بنیان نماییم در این صورت می توانیم از تسهیلات سرمایه در گردش و فروش لیزینگی صندوق نوآوری هم استفاده نماییم.


1399/12/09
22:18:37
0.0 / 5
1115
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته