روحانی:

فضای مجازی مفاسد بسیاری را از بین برده است

فضای مجازی مفاسد بسیاری را از بین برده است به گزارش مداربسته رئیس جمهوری با تاکید بر این که فضای مجازی زندگی را سهل و آسان کرده و فعالیت ها را سرعت بخشیده و خیلی از مفاسد را از بین برده است، اشاره کرد: زندگی مردم امروز باید برمبنای شرایط نوین جهانی بنیانگذاری شود.


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری روز سه شنبه در آیین رونمایی از سامانه های توسعه دولت الکترونیک، با تشریح مجموعه کارهای انجام گرفته دراین زمینه در دولت تدبیر و امید، اضافه کرد: امروز برای دولت و ملت بزرگ ایران به خاطر مصوباتی که در اجرای فناوری های اطلاعات داشتیم روز مبارکی بود این بیستمین جلسه ای بود که بطور مرتب این مساله را دنبال می نماییم. زندگی مردم باید برمبنای شرایط نوین جهانی بنیانگذاری شود.
وی افزود: مردم در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد بودند که خیلی از فعالیت ها و کارهایی که قبلا انجام می گرفت امروز با یک موبایل ساده ای که در اختیار هست شامل همه کارهای بانکی، مالی، پولی و رد و بدل ها بوسیله سامانه الکترونیک انجام می گیرد.
روحانی گفت: امروز شرایطی فراهم شده که مردم خیلی از خدمات را بوسیله فناوری اطلاعات به آسانی دریافت می کنند. اگر خودرویی را نیاز دارند که او را به جایی برساند بوسیله همین سامانه های الکترونیک وارد شود و خدمات بگیرد. اگر صنایع دستی را انجام داده بوسیله این سامانه ها می تواند بفروش برساند.
رییس جمهوری در عین حال اشاره کرد: زندگی مردم امروز کاملا متحول شده و شرایط قبلی و سنتی دیگر نیست چونکه با تلاش این دولت، هوشمندسازی، کم کم دامنه بسیاری وسیع تری را به خود گرفته و فعالانه به پیش می رود.
روحانی در ادامه به خطرات فضای مجازی اشاره نمود و اظهار داشت: خطرات این فضا بالاتر از شرایط عادی است. وقتی آزادراه ندارید خیلی به سختی مسیر را طی می کنید و با خطراتی در جاده باریک مواجه هستید. اما وقتی وارد آزادراه می شوید خیلی سریع به مقصد می رسید و خیلی از خطرات هم کم می شود البته ممکنست خطراتی هم ایجاد شود، اگر خودرویی کار نابسامانی انجام دهد تصادف زنجیره ای درست می شود که در جاده عادی چنین اتفاقی نمی افتد یا خیلی نادر است. فضای مجازی زندگی را سهل و آسان می کند. فعالیت ها را سرعت می بخشد و خیلی از مفاسد را از بین می برد.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در زمینه مالیات، سلامت، خدمات در استانها و کشاورزی داشتیم که همه اینها کار را تسهیل می کند، اضافه کرد: امروز دولت در بخش سلامت کارهای بزرگی انجام داده است. یکی تحول در بخش سلامت بود که مردم با پول کمتری به سلامت می رسند. قدم دوم بیمه همگانی بود که همه را تحت پوشش قرار دادیم و قدم سوم سلامت الکترونیک بود، این که مردم به آسانی وارد یک بیمارستان شوند و با یک شماره ملی و کارت به آسانی پیش پزشک بروند تا سلامت بهتر و دقیق تر و سریعتر صورت گیرد.
وی با اعلان اینکه ممکنست در شروع راه مشکلاتی هم باشد و کمی مقاومت باشد، اظهار داشت: ما داریم از سنت به مدرنیته وارد می شویم یعنی از کارهای سنتی و قدیمی به فناوری های نو وارد می شویم. بدین سبب تا عادت کردن به فناوری های نو و شرایط جدید کمی دشوار است اما کار در ادامه کاملا آسان می شود.
روحانی اضافه کرد: خیلی از داروهایی که لازم نیست مصرف شود از این طریق حل خواهد شد. ما به آسانی می توانیم به کار پزشکی، نسخه نویسی ها و نسخه پیچی ها در داروخانه ها نظارت دقیق داشته باشیم، خیلی از مصرف هایی که لازم نیست کم می شود و کاسته می شود. خیلی از جاهایی که برای دومین بار و سوم نیاز به مراحل تشخیصی ندارد که مراجعه کند. همه بوسیله سامانه های الکترونیکی انجام می شود. بدین سبب این تحول در سایه تکنولوژی های جدید اطلاعات و هوشمندسازی انجام می گیرد.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه دولت الکترونیک وظیفه بزرگی برای دولت می باشد، اظهار داشت: دولت باید با الکترونیکی کردن کارها کاغذ را جمع کند. در گزارشی دیدم که سال قبل یک میلیارد مراجعه ای که بوسیله کاغذ انجام بگیرد کاهش پیدا کرده است و از جانب دیگر امضاهای طلایی کم کم از بین می رود. مفاسدی که در سایه روبرو شدن افراد صورت می گیرد کاهش پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: راه پله های ادارات نمی دانید که چه کارهایی در تاریخ کرده است. از رفتن بالا و آمدن پایین در پله های ادارات، مردم هزینه های بسیاری فراوانی پرداخت کردند. امروز دیگر این راه پله ها دارد جمع می شود. نه این که آسانسور می آید. دیگر نیاز نیست که به ادارات مراجعه شود. در خانه خود با سامانه خود و با یک موبایل ساده می تواند فعالیت کند.
روحانی اضافه کرد: ما در خیلی از مسایل مهم و حتی در آبیاری کشاورزی از سامانه های الکترونیک استفاده کردیم. اگر سامانه های ما الکترونیکی شود در مزارع ما معلوم باشد که این درخت یا محصول چه موقع نیاز به آب و سم دارد. می توانیم از این سامانه ها استفاده نمائیم بدین سبب اگر همه کارها در سیستم برده شود شرایط کاملا متحول می شود که باید قدم به قدم جلو برویم.
وی افزود: ۹۹/۹/۹ خیلی از سامانه ها راه اندازی شد و از آن روز تا امروز که وارد سوم فروردین ۱۴۰۰ شدیم و مصوباتی داشتیم که این مصوبات در ماه اردیبهشت و خرداد به پایان می رسد. تمام تلاش دولت این است که تا اختتام خرداد که هفته های پایانی دولت دوازدهم است دولت الکترونیک را به یک نقطه قابل قبول برسانیم تا مردم با زحمت کمتر خدمات بیشتر دریافت نمایند و مفاسد و رانت ها به تدریج کم شود.
رییس جمهوری با تاکید بر این که اگر بخواهیم با مفاسد مبارزه نماییم راه مبارزه با آن دولت الکترونیک است، اظهار داشت: وگرنه دادگاه و بگیر و ببند و مجازات اگر لازم شد کارهای نهایی است. آن چیزی که در مرحله اول لازم است شفافیت، اطلاعات و در اختیار قرار گرفتن همه چیز است. وقتی همه چیز مشخص باشد و همه ببینند در آن شرایط مفاسد هم کمتر می شود.
روحانی افزود: امسال که باید پشتیبانی بهتری از تولید انجام دهیم و در رونق تولید مانع زدایی نماییم. این هم باید بوسیله دولت الکترونیک و اقتصاد دانش بنیان می توانیم خیلی از موانع را برداریم. با سامانه های کشاورزی که افتتاح کردیم. «سماک» سامانه ای است که می تواند خیلی از مجوزهای لازم بوسیله آن صورت گیرد که این خودش پشتیبانی از تولید است. یکی از موانع بزرگ برای تولید مساله مفاسد است بدین سبب از این طریق می توانیم عبور نماییم.
رییس جمهوری با تاکید بر این که مساله الکترونیک همچنان بعنوان یکی از مسایل بسیار مهم این دولت می باشد، اظهار داشت: اگر تحول سلامت و دولت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال و فضای سایبری نبود با سختی بیشتری از کرونا می توانستیم عبور نماییم. امروز که قدم های بزرگی از کرونا فاصله گرفتیم به این خاطر است چونکه یکی از بازوهای اصلی ما دولت الکترونیک بود.
وی با اشاره به اینکه در راه مبارزه با کرونا هنوز راه زیادی داریم و باید تلاش نماییم تا از این پاندمی فاصله بگیریم اظهار داشت: استفاده از دولت الکترونیک و فضای مجازی و ایجاد طرح تحول سلامت این دو بازوی اصلی ما در مبارزه با کرونا بود یعنی خیلی از تجمعات کم شد و در زمینه سلامت با امکاناتی که داشتیم.
روحانی تصریح کرد: از شروع ویروس کرونا تا امروز حتی در وضعیت سختی که در خوزستان پیش آمد ما گرفتار کمبود تخت نشدیم و کسی بیرون معطل نماند. ۱۰۰ تخت آی سی یو در همین هفته های اخیر به تخت های بیمارستان های خوزستان اضافه شده است، این قدرتی که امروز ما می توانیم تخت ها را اضافه نماییم و تخت های آی سی یو را اضافه نماییم. این که در این دولت تخت های آی سی یو ۲.۵ برابر شده است این توانمندی است که برای بهداشت و سلامت ایجاد کردیم از جانب دیگر الکترونیک کردن سلامت قدم دومی است که در حال انجام می باشد.
رییس جمهوری اظهار داشت: امیدوارم با همه تلاش وزارت فناوری و همه وزارتخانه هایی که در این راه باید همکاری کنند، تلاش کنند در آخر دولت دوازدهم دولت الکترونیک را در حد قابل قبولی به مردم ارائه نماییم و مردم از خدمات آن استفاده کنند.
در جلسه امروز شورای اجرائی فناوری اطلاعات، بهره برداری از فاز اول نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در سراسر کشور، با فرمان رئیس جمهور شروع شد و همین طور از سامانه های جامع هوشمند تعاونی های کشور، سامانه های پنجره واحد مجوزهای کشاورزی، رصد و پایش نهاده های کشاورزی، سامانه صدور مجوزهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بازمهندسی مجوزها، پنجره واحد خدمات کسب وکار استانی و پنجره واحد خدمات مالیاتی الکترونیک رونمایی گردید. امروز همین طور از وزارت خانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور اقتصادی و دارایی و سازمان های بیمه سلامت ایرانیان، تامین اجتماعی و بیمه مرکزی ایران بعنوان دستگاه های برگزیده در توسعه دولت الکترونیکی و شفافیت با اهدای لوح سپاس، قدردانی شد



منبع:

1400/01/08
12:06:21
5.0 / 5
1062
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته