بومی سازی تولید آنزیم های كاربردی در صنعت غذایی توسط دانش بنیان ها

بومی سازی تولید آنزیم های كاربردی در صنعت غذایی توسط دانش بنیان ها مداربسته: تولید انواع آنزیم های کاربردی در صنعت غذای کشور با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به همت یک شرکت دانش بنیان بومی سازی می شود.


به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برمبنای آمار انتشار یافته، بازار ارزبری رسمی و قاچاق واردات آنزیم های صنعت آرد و نان حدود سه میلیون دلار است. این عدد با بومی سازی محصولات قابل جبران و بازگشت به کشور است،
درحال حاضر نیز با تلاش یک شرکت دانش بنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید این آنزیم ها بومی سازی می شود.
این شرکت، برای توسعه سویه مولد آنزیم آرد و نان و همین طور دست یابی به فناوری فرمولاسیون اختصاصی آنزیم های خود برمبنای کیفیت گندم و آرد در کشور از دانش و فناوری موجود در دانشگاه های کشور بهره برده است.
آنزیم های صنعت غذا با هدف «افزایش کیفیت محصولات آردی، کاهش دور ریز نان»، «جایگزینی مواد شیمیایی و سرطانزا در این محصولات» و «افزایش سلامت مصرف کننده و کاهش خروج ارز برای واردات آنزیم» تولید شده است.
با تولید این محصولات و با حمایت های دولتی سالیانه ۵۰ درصدی، خروج ارز برای واردات آنزیم صنعت آرد و نان کاهش خواهد یافت. آمارها گواهی می دهد میزان مصرف آنزیم ها در این صنعت ۵۰ تا ۹۰ تن است.
این شرکت در تلاش است تا نسل های جدیدی از آنزیم های این صنعت را تولید نماید تا با بهینه کردن مصرف آنزیم ها شاهد چند عملکرد متفاوت این مواد باشیم.



منبع:

1400/04/24
15:55:42
5.0 / 5
476
تگهای خبر: تولید , دانش بنیان , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته