رئیس انستیتو پاستور ایران :

واكسن پاستوكووك ۱۰۰درصد از مرگ كرونائی جلوگیری می كند

واكسن پاستوكووك ۱۰۰درصد از مرگ كرونائی جلوگیری می كند رییس انستیتو پاستور با اعلان اینکه اوایل شهریور نتایج واکسن ایران و کوبا (پاستوکووک) تحلیل می شود اظهار داشت: این واکسن جلوی انتقال را 75 درصد می گیرد و تا 100درصد از موارد مرگ و میر جلوگیری می کند.


به گزارش مداربسته به نقل از مهر، دکتر علیرضا بیگلری امروز در نشست خبری که بصورت آنلاین در محل وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: واکسنی که بصورت همکاری مشترک با کوبا همزمان با شیوع بحران کرونا شروع کردیم درحال تست کارآزمایی فاز سوم است.
وی اظهار داشت: تا حالا در فاز سوم، این واکسن در ۸ شهر ایران به ۲۴ هزار نفر تزریق شده است.
بیگلری با اشاره به اینکه اوایل شهریور ماه نتایج این فاز از واکسن پاستوکووک مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت: بنا داریم پس از آن نتایج را به سازمان بهداشت جهانی اعلام نماییم.
رئیس انستیتو پاستور ایران با تکیه بر این که امیدواریم تاییدیه را از سازمان بهداشت جهانی گرفتن نماییم تصریح کرد: اولویت اول تامین نیاز دو کشور ایران و کوبا است و پس از آن بنا داریم سایر کشورها را از این واکسن تامین نماییم.
به گفته وی، این واکسن در تاریخ سلامت کشور یک اتفاق ماندگار خواهد بود و الان نظر خیلی از کشورها را معطوف خود کرده است. رییس انستیتو پاستور ایران افزود: موسسه انستیتو پاستور ایران با شروع بحران کرونا چندین مسئولیت را پذیرفت که از آنها به خوبی برآمده اند.
بیگلری اضافه کرد: در ابتدا موضوع تشخیص کووید ۱۹ بر عهده انستیتو پاستور قرار گرفت و دقیقاً این مساله زمانی بود که با محدودیت کیت مواجه بودیم.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با اقداماتی که انجام دادیم توانستیم در کوتاه ترین زمان ممکن تشخیص کرونا را به بالاترین میزان برسانیم، اظهار داشت: پس از موضوع تشخیص کرونا، متمرکز به موضوع واکسن شدیم.
رئیس انستیتو پاستور ایران افزود: ما همیشه درصدد بودیم واکسن موثر، کارا، ایمن، با عوارض کمی را داشته باشیم، بدین جهت همکاری مشترک خودرا که با کوبا از دو سال قبل از شیوع کرونا آغاز نموده بودیم، در راه تولید واکسن کووید ۱۹ قرار دادیم.
بیگلری افزود: انستیتو پاستور ایران با انستیتو فینلای کوبا قبل از این همکاری مشترکی در حوزه واکسن ذات الریه کودکان را آغاز نموده بود که ما درصدد آمدیم این همکاری را باتوجه به اپیدمی کرونا به واکسن کووید ۱۹ اختصاص دهیم.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون واکسن ذات الریه کودکان یا پونوموکوک را کمتر کشوری تولید می کند، اظهار داشت: اما کشور کوبا توان تولید این واکسن را داشت و ما از انستیتو پاستور وارد همکاری مشترک با این کشور شدیم.
رئیس انستیتو پاستور ایران با تکیه بر این که برای تولید بسیاری از واکسن ها از زیرساخت واکسن ذات الریه استفاده می نمایند، اظهار داشت: بر همین مبنا با یک تصمیم مدیریتی به فکر ایجاد زیرساخت لازم برای تولید واکسن کووید ۱۹ افتادیم.
به گفته بیگلری، خوشبختانه تا حالا فازهای یک و دو در کوبا و فاز سه بالینی واکسن پاستوکووک-ایران یا سوبرانا-کوبا خاصیت های خوبی دارد و نتایج این تست ها نشان داده علاوه بر کارایی، ایمن و بی خطر است.
رئیس انستیتو پاستور ایران با تکیه بر این که از همان ابتدا باید واکسنی ساخته میشد که در مقابل جهش ها مقاوم باشد، اظهار داشت: از همان روزها پیش بینی می شد که در کرونا جهش های مختلفی خواهیم داشت و برای ساخت این واکسن هوشمندی به کار برده شدو این واکسن خاصی است و ایمنی خوبی را بوجود می آورد اما در عین حال بی خطر است.
وی تصریح کرد: واکسن هایی که تولید شده است برای زیر ۱۸ سال قابلیت استفاده دارد و مطالعه شده است و ایمنی خوبی دارد.
بیگلری اظهار داشت: مهم تر از همه این است که برای واکسن دوز یادآور ساخته شود. در حقیقت می دانستیم که پس از مدتی که واکسن ها ایجاد می شود به یادآور نیاز خواهد داشت.
وی اضافه کرد: بسیاری از شرکتها تازه آغاز نموده اند به ساخت دوز یادآور اما ما در این مطالعه دوز یادآور را از ماه ها پیش آماده داشتیم. دوز یادآور می تواند برای کسانی که قبل از این به کرونا مبتلا شده اند و یا واکسن های دیگری دریافت کرده اند می تواند یادآور مهم و موثر باشد.
رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار داشت: این واکسن می تواند بعنوان دوز دوم در بسیاری از واکسن های دیگر هم مورد استفاده قرار بگیرند که بسیاری از این موارد مطالعه شده است.
وی تصریح کرد: کارآزمایی های بالینی در کوبا نشان داد در کشوری که بیشتر مبتلاشدن بر اثر واریانت های آفریقای جنوبی و کالیفرنیایی هستند و این واریانت ها واکسن گریز هستند و کارآیی واکسن ها از ۷۰ درصد به ۱۰ درصد کاسته می شود، این واکسن خوشبختانه درصد کارآیی را بالا برد. ر کوبا با دو دوز استفاده از این واکسن ۶۵ درصد کارایی در مقابل واریانت های جدید داشته است.
بیگلری اظهار داشت: نشان داده شد اگر جهش های سخت داشته باشیم کافی است دو دوز از این واکسن تزریق نماییم در این صورت کارآیی واکسن به ۹۱.۲ درصد ارتقا می یابد. همین طور جلوی انتقال را تا ۷۵ درصد می گیرد و تا صد در صد از موارد مرگ و میر جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: پیام هایی دریافت می نماییم که به این واکسن توجه جهانی شده است. کارآزمایی بالینی ایران هم در ۸ شهر بر ۲۴ هزار نفر و در مجموع ۶۸ هزار نفر این واکسن را در دو مرحله دریافت کرده اند و اوایل شهریورماه اطلاعات را به سازمان بهداشت جهانی ارائه می نماییم.
رئیس انستیتو پاستور ایران اضافه کرد: برای این واکسن هم بتوانیم تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را بگیریم اما اولویت اول تامین نیاز داخلی دو کشور است.
خط تولید صنعتی واکسن پاستووک راه اندازی می شود
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه راه اندازی خط تولید صنعتی واکسن پاستووک اول شهریور ماه تمام می شود، اظهار داشت: همین طور اوایل پاییز این خط تولید با ظرفیت سه میلیون دوز به بهره برداری می رسد.
بیگلری تصریح کرد: همین طور برمبنای برنامه ریزی ها بنا داریم خط دوم تولید واکسن پاستووک را از انتهای پاییز با ظرفیت دو برابری به بهره برداری برسانیم.
وی با اشاره به اینکه جمعیت کوبا کمتر از جمعیت ایران است، اظهار داشت: باتوجه به این مساله بناست که نصف واکسن تولید شده در این کشور به ایران منتقل شود تا پاسخگوی جمعیت کشورمان از لحاظ تامین واکسن باشد.
رئیس انستیتو پاستور ایران با تکیه بر این که به این صورت تولید در کشور و تولید در کوبا و انتقال آن به ایران می تواند زمینه واکسیناسیون را فراهم سازد اظهار داشت: تا زمانی که نیاز به تولید واکسن داشته باشیم این خطوط تولید مشغول فعالیت هستند و پس از آن قصد صادرات داریم.
بیگلری اشاره کرد: خط تولید راه اندازی شده برای واکسن پاستووک در کشور در آینده با به انتها رسیدن کووید ۱۹ می تواند بهره برداری های دیگری داشته باشد.
به گفته وی، در اصل ما شهریور ماه تولید انبوه واکسن پاستووک را خواهیم داشت و هر واکسن تولید شده را تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.
وی اضافه کرد: ۱۲۰ هزار دوز واکسن مشترک ایران و کوبا به وزارت بهداشت تحویل داده شده و این واکسن این هفته وارد فاز واکسیناسیون عمومی می شود. از اوایل پاییز هم تولید انبوه صنعتی شروع می شود.
واکسن جدیدی در راه است
رئیس انستیتو پاستور ایران از تولید واکسن جدید دیگری در انستیتو پاستور آگاهی داد و اظهار داشت: هم اکنون مطالعات حیوانی واکسن دیگری همزمان با تولید واکسن کرونا در این مجموعه انجام گرفته که دانش فنی آن مختص ایران است.
وی با اشاره به اینکه ایران پنجمین کشور تولیدکننده این واکسن خواهد شد، اظهار داشت: می خواهیم کارآزمایی بالینی این واکسن را پس از اعلام نام آن شروع نماییم.

1400/05/06
08:30:36
5.0 / 5
814
تگهای خبر: آنلاین , تولید , شركت , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته