نمایش 27 موتور فالکون هوی پیش از پرتاب
مداربسته: به گزارش مداربسته، شرکت اسپیس ایکس تصویری از 27 موتور مرلین موشک فالکون هوی را در آستانه پرتاب(امروز 26 ژوئیه) این موشک به اشتراک گذاشته است.
به گزارش مداربسته به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، یک عکس جدید از اسپیس ایکس، هیبت مخوف موتورهای موشک فالکون هوی(Falcon Heavy) را در حالت افقی نشان میدهد.
این موشک مقرر است امروز چهارشنبه ۲۶ ژوئیه به وقت منطقه زمانی شرقی(صبح پنجشنبه به وقت ایران) ماموریتی موسوم به Jupiter ۳/EchoStar ۲۴ را به فضا ببرد که طی آن بزرگترین ماهواره ارتباطی خصوصی جهان را به مدار زمین ثابت خواهد برد.
شرکت اسپیس ایکس پیش از پرتاب این ماموریت، سه تقویت کننده آنرا در آشیانه Complex-۳۹A در مرکز فضایی کِنِدی ناسا در فلوریدا به هم متصل کرده است.
حالا نیز عکسی را در حساب توییتر خود منتشر نموده که نمای نزدیکی از ۲۷ موتور موشک فالکون هوی موسوم به مرلین(Merlin) را نشان میدهد.
موتورهای فالکون هوی در مجموع قادر به تولید بیش از پنج میلیون پوند نیروی رانش در هنگام بلند شدن هستند و می توانند حدودا ۶۰ هزار پوند محموله را به مدار زمین ثابت(زمین آهنگ) پرتاب کنند.
موشک فالکون هوی بسته به پارامترهای ماموریت، جهت استفاده مجدد کامل طراحی شده است.
برای ماموریت Jupiter ۳/EchoStar ۲۴ انتظار می رود که دو تقویت کننده جانبی موشک، مانورهای تقویتی انجام دهند تا حدودا هشت یا ۹ دقیقه بعد از پرتاب به دو منطقه فرود خود در پایگاه کیپ کاناورال بازگردند.
این در حالیست که تقویت کننده مرکزی، مانند پرتاب های موشک فالکون ۹، مبادرت به فرود در دریا روی یکی از کشتی های بدون سرنشین خودران شرکت اسپیس ایکس نخواهد کرد. بلکه در عوض، از ذخایر سوخت خود برای قرار دادن ماهواره سنگین «ژوپیتر ۳» در مدار مناسب خود استفاده خواهدنمود.
این ماهواره از شرکت مکسار(Maxar)، بزرگترین ماهواره ارتباطی این شرکت است. این ماهواره به سایر ماهواره های حاضر در ناوگان هیوز ژوپیتر(Hughes Jupiter) خواهد پیوست تا اینترنت و سایر خدمات پهنای باند را به آمریکای شمالی و جنوبی عرضه نماید. انتظار می رود «ژوپیتر ۳» بعد از قرار گرفتن در مدار، قابلیت های پهنای باند موجود این ناوگان را دو برابر نماید.
فالکون هوی ماموریت Jupiter ۳/EchoStar ۲۴ را امروز چهارشنبه ساعت ۲۳: ۰۴ به وقت منطقه زمانی شرقی(ساعت ۰۶: ۳۴ روز پنجشنبه به وقت ایران) به پرواز درآورد.
منبع: newcctv.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب