تاکید ستار هاشمی بر پشتیبانی از مناطق کمتر برخوردار

تاکید ستار هاشمی بر پشتیبانی از مناطق کمتر برخوردار به گزارش مداربسته، وزیر ارتباطات با هدف تقویت زیست بوم اقتصاد دیجیتال، دستور تسریع در واگذاری اراضی پارک های فناوری، مولدسازی دارایی ها و ایجاد سازوکارهای حمایتی برای استانهای کم برخوردار را صادر کرد.


به گزارش مداربسته به نقل از مهر، سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکیه بر تقویت نقش پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور، بر تسریع در واگذاری اراضی سایت های البرز، مشهد و اصفهان، مولدسازی دارایی های غیرمولد، ایجاد مزیت های رقابتی و تدوین سازوکاری هدفمند برای پشتیبانی از استانهای کم برخوردار تاکید کرد.
نشست بازبینی کارکرد پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در قالب «پنج شنبه های نظارتی» بامداد امروز (پنج شنبه اول مردادماه) با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعدادی از معاونان ستادی وزارت ارتباطات و مدیران پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد.

ضرورت واگذاری اراضی پارک فاوا

سیدستار هاشمی در این جلسه با تکیه بر ضرورت تسریع در فرایند واگذاری اراضی پارک فاوا در سایت های البرز، مشهد و اصفهان، خواهان تدوین برنامه زمان بندی مشخص برای اجرای این فرایند شد و اظهار داشت: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات باید با تشکیل مزیت های رقابتی، جایگاه خویش را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بیشتر از پیش تقویت کند.
وی همینطور بر ضرورت حرکت پارک بسمت مولدسازی دارایی های غیرمولد تاکید کرد و اضافه کرد: در اجرای برنامه های حمایتی از استان ها، ضروری است استانهای کم برخوردار به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرند و با استفاده از تجربه های موفق سایر استان ها، زمینه توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در این مناطق فراهم گردد.
وزیر ارتباطات با اشاره به افزایش درخواست استان ها برای پشتیبانی از کسب وکارهای فناور، بر تدوین شاخصهای مشخص برای اولویت بندی استانهای مشمول حمایت تاکید کرد و اظهار داشت: باتوجه به محدودیت منابع، حمایت ها باید بر مبنای شاخصهای کارشناسی، نیازهای حقیقی و اولویت های تعیین شده صورت گیرد.
هاشمی با تقدیر از اقدامات انجام شده در پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات طی یک سال گذشته، اظهار داشت: اقدامات پرارزش و تحول آفرین انجام شده در این مجموعه، نشان دهنده شروع مسیری امیدوارکننده است که باید با جدیت، انسجام و شتاب بیشتری ادامه یابد.

گزارش پارک از پیشرفت برنامه ها و پروژه های در دست اجرا

در ادامه این نشست، مصطفی مافی، رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، گزارشی از روند اجرای مصوبات نشست های پیشین «پنج شنبه های نظارتی» ارایه کرد و آخرین وضعیت اعتبارات، منابع مالی، منشور پارک و پروژه های در دست اجرا در سالهای ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ را شرح داد.
وی همینطور گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف همچون پیگیری تصویب طرح جامع سایت البرز، گرفتن مجوزهای ضروری جهت ایجاد منطقه آزاد سایبری با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و معاونت شبکه ملی اطلاعات، برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی صندوق نوآوری و شکوفایی، اختصاص ارز به شرکتهای مستقر در پارک، روند واگذاری اراضی در سایت های البرز، مشهد و فولادشهر، زمان بندی فراخوان واگذاری و نیز تدوین بسته های حمایتی با هدف جذب سرمایه گذاری و حضور کمپانی های خارجی ارایه کرد.
در ادامه، معاونان ستادی و کارشناسان تخصصی وزارت ارتباطات با طرح دیدگاه ها و پیشنهادهای کارشناسی، روشهایی برای ارتقاء عملکرد پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات و تسریع در اجرای برنامه های این مجموعه ارایه کردند.
نشست های «پنج شنبه های نظارتی» به شکل مستمر و هفتگی با هدف بررسی دقیق عملکرد بخش های مختلف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ارزیابی میزان پیشرفت برنامه ها و تسریع در رفع موانع اجرایی برگزار می گردد.

منبع:

1405/05/03
12:37:49
5.0 / 5
97
تگهای خبر: بو , دما , دیجیتال , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
دوربین مداربسته

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته

نیو سی سی تی وی (مداربسته)، عرضه کننده انواع دوربین های مداربسته و سیستم های امنیتی هوشمند