سیستم پیشرفته مدیریت ویدیووال ها در كشور ساخته شد

سیستم پیشرفته مدیریت ویدیووال ها در كشور ساخته شد به گزارش مداربسته متخصصان یك شركت دانش بنیان فعال در حوزه رسانه های تعاملی یا اینتراكتیو موفق به ساخت نمایشگرهای غول پیكر لمسی و سامانه پیشرفته مدیریت تصاویر شدند.



به گزارش مداربسته به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یكی از طریق های بهتر و بزرگتر دیده شدن و همینطور یكی از رویكردهای مدرن آموزشی، استفاده از نمایشگر بزرگ در اماكن مختلف تجاری، آموزشی و فرهنگی، اتاق مانیتورینگ و اتاق های كنترل است و چه بهتر كه این نمایشگرهای غول پیكر به ابزار تعاملی كه برای كاربر و مخاطب جاذب و جالب توجه است هم مجهز بوده و از سویی با استفاده از فناوری های نوین و قابل دسترسی قیمت تمام شده محصول برای مشتری به حداقل ممكن برسد.
حسین مختاری، مدیر مهندسی و فروش یك شركت دانش بنیان تصریح كرد: این شركت كه در سال ۱۳۸۹ فعالیت خود شروع كرده همواره تلاش داشته با سرمایه گذاری انسانی و مادی در زمینه های تحقیق و توسعه، نوآوری، خلق و تجاری سازی ایده های خلاقانه، گام های موثری در جهت استقلال كشور و پیشبرد اقتصاد مقاومتی در زمینه علم و فناوری بردارد.
وی تصریح كرد: همچون محصولات این شركت سیستم مدیریت تصاویر است. سیستم های تصویری بزرگ و پیچیده همچون ویدئو وال ها و نمایشگرهای اتاق های كنترل عموما دارای چندین ورودی و بیشتر از یك خروجی می باشند كه اصلاح و انطباق تصاویر، كنترل لحظه ای، برخط و بدون وقفه آنها نیازمند سیستم های مدیریت تخصصی است. مختاری با اشاره به اینكه ما در این شركت دانش بنیان قادریم درزمینه تامین، نصب، راه اندازی و نگهداری این سیستم ها به متقاضیان خدمت رسانی نماییم، اضافه كرد: یكی دیگر از محصولات این شركت، میز لمسی با سایز ۳۲ تا ۸۴ اینچ با قابلیت تشخیص ۲ تا ۱۰۰ نقطه لمس همزمان است كه قابلیت كار با انواع سیستم عامل ها و امكان طراحی نرم افزارهای اختصاصی و كاتالوگ های الكترونیكی به سفارش مشتریان را دارد. این میز دارای صفحه محافظ، سیستم خنك كاری و سیستم محافظ برق امكان اتصال به شبكه از راه كابل LAN و Wi-Fi است.
مختاری خاطرنشان كرد: از دیگر محصولات این شركت نمایشگرهای نانو اكرلیك غول پیكر تعاملی است كه متناسب با نیاز مشتری و با در نظر گرفتن فضای موجود با كیفیت تصویر Ultra HD، Full HD، HD و بالاتر از دیگر توانمندی های است كه تا كنون نمونه های گوناگونی از آن راه اندازی و مورد استفاده قرار گرفته است. بهره گیری از تكنیك Edge Blending امكان ایجاد نمایشگرهای بدون درز و غول پیكر را میسر می سازد همینطور با در اختیار داشتن انواع سیستم های پیشرفته مدیریت تصاویر محدودیت های كنترلی ویدئو وال ها به حد اقل رسیده و كاربری با آنها بسیار آسان تر خواهد بود.
وی تصریح كرد: از مزایای این سیستم ها می توان به تعاملی (لمسی) بودن، بدون درز و یكپارچه بودن تصاویر، مدیریت آنی یا Real Time، امكان طراحی تمام جزئیات بر اساس سفارش و اقتصادی بودن آن اشاره نمود.
به گفته مختاری، ویدئو وال های بزرگ این شركت در داخل دكور و همینطور به صورت مستقل قابل نصب بوده، دارای قابلیت تشخیص چند لمس همزمان می باشند كه امكان تعامل همزمان چند كاربر به صورت جداگانه و یا حتی كارهای گروهی را فراهم آورده و بر جذابیت سیستم می افزاید.
وی در مورد میزان اشتغالزایی این شركت اظهار داشت: هم اكنون حدود ۱۴ نفر به صورت تمام وقت و پاره وقت در شركت فعالیت دارند كه با احتساب همكاران پروژه های برون سپاری شده به حدود ۳۰ نفر بالغ می شوند.
مختاری در مورد میزان صرفه جویی حاصل از محصولات این شركت دانش بنیان اظهار داشت: محصولات این شركت از قبیل كیوسك و استند لمسی، میز لمسی و ویدیو وال ها كه با استقبال خوبی هم از جانب خریداران مواجهند حداقل ۴۰ درصد ارزان تر از نمونه های وارداتی هستند.

1398/05/26
23:15:39
5.0 / 5
4508
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته