رئیس تیم پزشكی پلاسما درمانی:

وجود زیرساخت انجام پلاسمادرمانی در كشورهای اسلامی

وجود زیرساخت انجام پلاسمادرمانی در كشورهای اسلامی به گزارش مداربسته رئیس تیم پزشكی درمان كووید19 با پلاسما درمانی اظهار داشت: هم اكنون زیرساخت های لازم برای پلاسما درمانی در كشورهای اسلامی وجود دارد.



به گزارش مداربسته به نقل از مهر، دکتر عبدالمجید چراغعلی عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله و رئیس تیم پزشکی درمان کووید۱۹ با پلاسما درمانی امروز در نشست خبری ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا بوسیله پلاسما درمانی اظهار داشت: وقتی بدن با میکروارگانیسم خارجی برخورد می کند آغاز به مقاومت کرده و به تولید انتی بادی یا پادتن می پردازد.
وی با اعلان اینکه بدین واسطه در بدن بیمار تلاش می شود که خودش را از بیماری حفظ کند، بیان کرد: درصد خیلی از افراد بهبود پیدا می کنند که این بحث هم در مورد ویروس کرونا وجود داشت.
چراغعلی با اعلان اینکه بدن هر فرد بعد از حضور ویروس، از روز سوم آنتی بادی تولید می کند، اظهار داشت: پلاسما درمانی یکی از روشهایی است که به فرد برای مقابله با بیماری کمک می نماید که شباهت زیادی با واکسیناسیون دارد.
وی با اعلان اینکه پس از چین و ایران که پلاسما درمانی را آغاز کردند کشورهای دیگری وارد این عرصه درمانی شدند، بیان کرد: طبق آخرین آمار تابحال ۱۱میلیون نفر در دنیا به کرونا ویروس مبتلا شدند که ۶۰درصدشان بهبود پیدا کرده اند و اینها می توانند عامل نجات مبتلایان به کرونا باشند.
وی با اعلان اینکه کشورهای اسلامی زیرساخت های لازم را برای جمع آوری پلاسما دارند، اظهار داشت: این کشورها می توانند برمبنای استانداردها به پلاسما درمانی بپردازند.
چراغعلی با اعلان اینکه پلاسما درمانی جای واکسن را نمی گیرد، اظهار داشت: ولی پلاسما درمانی نتیجه و عملکردی مشابه با واکسیناسیون دارد.
به گفته وی، در پلاسمادرمانی گروههای خونی مهم هستند.
علی عمرانی معاون اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی نیز در ادامه نشست ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا بوسیله پلاسما درمانی اظهار داشت: در نشست های ترویجی این بنیاد به دنبال منتشر شده های پژوهشگران جهان به زبان رسانه هستیم که باید در این خصوص شبکه سازی میان پژوهشگران جهان و کشورهای اسلامی انجام بگیرد.
وی با اعلان اینکه در این راستا نیاز است شبکه های مختلفی ایجاد شود تا با همکاریهای پژوهشگران جامعه از دستاوردهای آنها منتفع شوند، بیان کرد: جوانان و نوجوانان، ظرفیت های علمی کشور ها هستند که با اثر بخش کردن این فعالیت ها با گفتمان سازی، این مسیر برای جوانان میسر می شود.
افزود: بناداریم در نشست های ترویج علم دستاوردهای پژوهشگران دنیا و جهان اسلام به زبان رسانه را در اختیار مردم قرار دهیم.


منبع:

1399/04/13
12:39:17
5.0 / 5
2446
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , دستاورد , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته