در یك شركت دانش بنیان محقق شد؛
تولید محصولی كاربردی در صنعت ریخته گری
مداربسته: یك شركت دانش بنیان موفق به تولید نانوسیلیس كلوئیدی كاربردی در صنعت ریخته گری شد.
جعفر حاجی سیاری، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلان اینکه «نانوسیلیس کلوئیدی» در صنعت ریخته گری مورد استفاده قرار می گیرد، اظهار داشت: مطابق تعاریف ارائه شده در استاندارد بین المللی IUPAC، «نانوکلوئید سیلیکا» مجموعه ای از نانوذرات سیلیکای پایدار در یک محیط آبی هستند.
وی اضافه کرد: نانوکلوئید سیلیکا، در مدل و گریدهای گوناگون شامل رسوب دهنده ایراناسول، چسب سایتون، نانو A و نانو C تهیه و تولید می شود.
وی با اعلان اینکه در این شرکت با مهندسی معکوس موفق به تولید «نانوکلوئید سیلیکا» شدیم، بیان کرد: صنعت ریخته گری، صنعت سرامیک، صنعت نفت بعنوان مشتریان بالفعل و صنعت بتن و صنعت کاغذسازی بعنوان مشتریان بالقوه، مجموع صنایعی هستند که امکان استفاده از نانوسیلیس کلوئیدی را دارند.
سیاری افزود: در صنعت لاستیک بعنوان پرکننده، در صنایع رنگ بعنوان مات کننده و ایجاد پوشش های مقاوم در مقابل خوردگی، در سازه های بتنی و ترکیبات سیمانی برای افزایش مقاومت فشاری و خمشی و کششی بتن، در کاتالیست ها برای افزایش سختی کاتالیز، در باطری برای ژلاتینی در آوردن اسید سولفوریک، در ریخته گری دقیق برای کنترل ویسکوزیته چسب های اپوکسی و جلوگیری از پخش و وازدگی چسب در درزها و اتصالات، در پاک کننده ها برای بهبود اثر تمیز کردن فرمول های مواد و در گل حفاری بعنوان پیش ماده افزودنی به گل حفاری بمنظور استفاده در چاه های حفاری و جلوگیری از ریزش چاه قابل استفاده می باشد.
وی اشاره کرد: هم اکنون روزانه ۱.۵ تن نانوسیلیس کلوئیدی تولید می نماییم که ۵۰ درصد از تولید داخل را شامل می شود و با راه اندازی خط تولید بعدی که تابحال ۹۰ درصد پیشرفت داشته است، تولید شرکت به ماهانه ۱۲۰ تن افزایش خواهد یافت که نه فقط تمام بازار داخل را به انحصار خود در می آورد بلکه امکان صادرات را نیز برای ما فراهم خواهدنمود.
حاجی سیاری اظهار داشت: استفاده از سیلیکات سدیم بعنوان پیش ماده و تولید به روش تبادل یونی، همچون خاصیت های نوآورانه این محصول است. علاوه بر آن می توان به پارامترهای بیشتری مانند کنترل PH، دمای فرایند، نوع پیش ماده استفاده شده که همگی در تولید محصول نهایی بهینه موثر هستند و دارا بودن گواهینامه نانومقیاس از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اشاره نمود.
وی اشاره کرد: در صدد هستیم که بعد از تامین انحصاری بازار داخل، محصول خودرا به ترکیه نیز صادر نماییم.
منبع: newcctv.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب