پرتاب دومین بالون فشار فوق العاده ناسا از خاک نیوزیلند

پرتاب دومین بالون فشار فوق العاده ناسا از خاک نیوزیلند مداربسته: مداربسته: ناسا به عنوان قسمتی از یک ماموریت علمی، دومین بالون فشار فوق العاده خودرا از خاک نیوزیلند پرتاب کرد.



به گزارش مداربسته به نقل از ایسنا و به نقل از ناسا، برنامه بالون علمی (Scientific Balloon Program) ناسا در یک ماموریت با هدف پرواز ۱۰۰ روزه یا بیشتر در جو فوقانی زمین، دومین «بالون فشار فوق العاده» (SPB) خودرا از فرودگاه واناکا در نیوزلند به فضا پرتاب کرد.

دبی فربرادر (Debbie Fairbrother)، مدیر برنامه بالون علمی ناسا اظهار داشت: داشتن دو بالون فشار فوق العاده برای پرواز در عرض های جغرافیایی میانی نیم کره جنوبی زمین، بیش از ۱۵ سال هدف ناسا بوده است و بسیار هیجان زده هستم که این کار را انجام داده ایم. با این دو پرواز، خودرا برای حمایت بیشتر و پیشرفته تر از علم در سالهای آینده آماده می نماییم.



بالون دوم که رصدخانه فضایی «EUSO-۲» روی آن کار می کند، یک ماموریت علمی متعلق به دانشگاه شیکاگو (UChicago) است که بر طبق داده های جمع آوری شده در طول ماموریت سال ۲۰۱۷ به انجام می رسد.

رصدخانه EUSO-۲، ذرات پرتوهای کیهانی با انرژی فوق العاده را از فاصله فراتر از کهکشان ما هنگام نفوذ به جو زمین، شناسایی خواهدنمود. منشا این ذرات به خوبی معلوم نیست. بنابراین، داده های جمع آوری شده از EUSO-۲ می توانند به حل کردن این معمای علمی کمک کنند. علاوه بر اینکه EUSO-۲ یک ماموریت علمی به حساب می آید، هدف کلی آن، آزمایش کردن و بررسی کیفی فناوری بالون فشار فوق العاده برای پرواز است.

این پرتاب، دومین و آخرین کارزار پرتاب بالون سال ۲۰۲۳ ناسا در نیوزیلند است. اولین بالون روز یکشنبه ۱۶ آوریل در ساعت ۱۱: ۴۲ بامداد به وقت نیوزیلند پرتاب شد.

فربرادر اظهار داشت: ناسا از عموم مردم دعوت می کند که این ماموریت ها را در سفرهای جهانی آنها در عرض های جغرافیایی میانی نیم کره جنوبی زمین دنبال کنند. مسیر پرواز بالون، تحت تاثیر سرعت و جهت باد در ارتفاع قرار دارد. این بالن ها بیشتر وقت خودرا روی آب می گذرانند و برای عبور از هر گذرگاه زمینی، ناسا با وزارت امور خارجه آمریکا همکاری دارد تا مجوز پرواز بر فراز کشورها را هماهنگ کند.

ردیابی پروازها، اینجا بصورت عمومی در دسترس می باشد. علاوه بر این، ناسا اطلاعات پرتاب و ردیابی بالون را در وب سایت www.nasa.gov/balloons و در سراسر پلت فرم های رسانه اجتماعی خود منتشر می کند.





منبع:

1402/02/24
14:34:07
5.0 / 5
382
تگهای خبر: دانشگاه , سایت , علم , عمومی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته