داده های پاک شده کاربران تا 90 روز در اپراتور باقی می مانند
به گزارش مداربسته، بر مبنای اطلاعات جدید عرضه شده توسط شرکت «اوپن ای آی»، عامل هوش مصنوعی «اپراتور» تا ۹۰ روز داده های پاک شده کاربران را ذخیره می کند.
به گزارش مداربسته به نقل از ایسنا، «اوپن ای آی»(OpenAI) می گوید چت ها و اسکرین شات های کاربران عامل هوش مصنوعی «اپراتور»(Operator) ممکن است تا ۹۰ روز ذخیره شوند؛ حتی بعد از اینکه کاربر به شکل دستی آنها را حذف کند.
به نقل از تک کرانچ، اوپن ای آی یک سیاست را برای حفظ داده های حذف شده دارد که مشابه سیاست حفظ داده در چت بات هوش مصنوعی «چت جی پی تی»(ChatGPT) این شرکت است، اما مدت زمان نگهداری داده برای چت جی پی تی تنها ۳۰ روز درنظر گرفته شده که ۶۰ روز کوتاهتر از مدت زمان ذخیره داده در اپراتور است.
اوپن ای آی می گوید سیاستهای آن در رابطه با حفظ داده ها در اپراتور برای مبارزه با سوءاستفاده طراحی شده اند. یکی از سخن گویان این شرکت اظهار داشت: از آنجائیکه عوامل هوش مصنوعی یک فناوری نسبتا جدید هستند، ما می خواستیم مطمئن شویم که گروههای ما زمان کافی را برای درک بهتر و بررسی عوامل سوءاستفاده احتمالی دارند. این دوره ذخیره به ما امکان می دهد تا نظارت بر تقلب را افزایش دهیم و اطمینان حاصل نماییم که محصول از سوءاستفاده در امان است و در عین حال، همچنان به کاربران توانایی کنترل داده ها را می دهد.
اوپن ای آی در روز پنجشنبه اپراتور را معرفی نمود و یک پیش نمایش از آنرا برای مشترکین طرح «چت جی پی تی پرو»(ChatGPT Pro) با مبلغ ماهانه ۲۰۰ دلار انتشار داد. اپراتور یک عامل هوش مصنوعی چندمنظوره با یک مرورگر داخلی است که می تواند اقدامات خاصی را به صورت خودکار در وبسایت ها انجام دهد.
منبع: مداربسته
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب