به گزارش مداربسته به نقل از مركز اطلاعات بیوتكنولوژی ایران، اصلاح ژنتیكی ذرت در جهت بالا بردن ارزش غذایی آن می تواند برای میلیون ها نفر از مردم در سرتاسر جهان سودمند باشد و گام مؤثری را در جهت كاهش گرسنگی و سوء تغذیه بردارد. در همین راستا، دانشمندان دانشگاه راتگرز آمریكا، توانستند با انتقال ژنی از یك باكتری به گیاه ذرت به روشی برای افزایش اسیدآمینه مهم متیونینیك و ارزش غذایی این گیاه دست یابند. توماس لوستك از محققین این پروژه دراین باره می گوید: «متیونین یكی از ۹ اسیدآمینه مهمی است كه بدن انسان برای رشد و ترمیم بافت ها به آن احتیاج دارد. گوگرد موجود در متیونین از سلول ها در برابر آلاینده ها حفاظت می كند، پیر شدن سلول ها را به تأخیر می اندازد و برای جذب سلنیم و روی ضروری است. »به گفته جوچیم مسینگ كه نویسنده ارشد این تحقیق است، سالانه چند میلیارد دلار صرف تولید متیونین مصنوعی برای اضافه كردن آن به بذر ذرت دامی می گردد كه این فرایند مستلزم صرف هزینه و انرژی فراوانی است. تیم تحقیقات دانشگاه راتگرز، ژن یك باكتری اشریشیا كلی (E. coli) را به ژنوم گیاه ذرت اضافه كرده و سپس چند نسل از این ذرت را كشت كردند. این تحقیق نشان داد كه با استفاده از این روش می توان میزان متیونین را در دانه ذرت به میزان ۵۷ درصد افزایش داد. همینطور در آزمایش دیگری كه در دانشگاه راتگرز روی غذای طیور انجام گرفته، نتیجه این بود كه ذرت فوق كه با استفاده از اصلاح ژنتیكی تولید شده، برای این جانوران مغذی است. مسینگ اشاره كرده است كه «نتیجه جالب و مهم دیگری كه از این پژوهش به دست آمده این است كه این روش غنی سازی، هیچ تأثیر منفی بر رشد گیاه ذرت نداشته است. »