چاقی و خطر كرونا
به گزارش مداربسته یك متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشكی ایران اظهار داشت: افرادی كه چاق هستند باید در این دوران شیوع ویروس كرونا رژیم غذایی خودرا تغییر داده و در خانه فعالیت فیزیكی خودرا بالا برند.
به گزارش مداربسته به نقل از ایسنا، دکتر فرزاد شیدفر درباره برخی نگرانی ها در خصوص ارتباط چاقی و مبتلاشدن به ویروس کرونا اظهار داشت: افراد چاق معمولا با افزایش توده چربی در بدن مواجهند که می تواند خطرات مختلفی را متوجه فرد کند و موجب افزایش چربی خون و عوامل التهابی در بدن شود و عروق بدن را مستعد به رسوب چربی و انسداد شریان کند.
وی اضافه کرد: این وضعیت موجب می شود تا رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به قلب کم شود و سکته به وجود آید بدین سبب چاقی ارتباط مستقیم با بیماری های قلبی و عروقی دارد و شانس مبتلاشدن به بیماری را در افراد چاق نسبت به افراد سالم و دارای وزن طبیعی می افزاید. بنا بر این خود چاقی زمینه ساز خیلی از بیماری های قلبی و حتی بروز فشار خون در افراد چاق بیشتر از افراد معمولی است. باید توجه کرد که کاهش وزن این افراد میزان بروز این خطرات را تا حد زیادی کم می کند.
شیدفر افزود: این بدین معناست زمانی که سطح خطر در افراد چاق کاسته می شود، به دنبال آن زمینه مبتلاشدن و حتی شدت بیماری کرونا در صورت مبتلاشدن در این افراد کمتر می شود. در عین حال اگر افراد چاق تحت نظارت کارشناس تغذیه رژیم غذایی بگیرند، خطر مبتلاشدن به بیماری عروق کرونر و فشار خون در آنها کاهش پیدا می کند و روند سلامت در آنها افزایش می یابد. افرادی که چاق هستند باید در شرایط کرونایی رژیم غذایی خودرا تغییر و در خانه فعالیت فیزیکی خودرا بالا برند.
بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، وی اظهار نمود: عوامل مختلفی شامل کاهش مصرف چربی های خوراکی و جامد، در کاهش چربی خون نقش دارند بدین سبب بهتر است افراد و خصوصاً افراد چاق، بجای مصرف چربی های خوراکی و جامد، لبنیات کم چرب، سبزیجات و روغن های مایع و میوه مصرف کنند. ضمن اینکه همراه با این روند باید کارهای بدنی را افزایش و مصرف شیرینی، غذای سرخ کرده و شور را کاهش دهند.
منبع: مداربسته
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب