فضانوردان ناسا در آب های خلیچ مكزیك فرود آمدند

فضانوردان ناسا در آب های خلیچ مكزیك فرود آمدند به گزارش مداربسته فضانوردان ماموریت «کرو-1» سازمان فضایی آمریکا ساعت 2: 57 بامدادان امروز یکشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی در آب های خلیج مکزیک فرود آمدند.


به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، فضانوردان حالا در تلاش هستند تا این کپسول را به داخل کشتی بازیابی بکشانند. فضانوردان ماموریت کرو-۱ ناسا ساعت ۸: ۳۵ بعدازظهر روز گذشته یکشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی کپسول «کرو دراگون» را از ایستگاه بین المللی فضایی جدا کردند و عازم فرود بر آب های فلوریدا در شب هنگام شدند.
اندکی پیش از ساعت ۲ بامدادان به وقت منطقه زمانی شرقی، هدایت کننده های کپسول سرعت فضاپیما را کاهش داده، آنرا از مدار خارج کرده و فضانوردان را به سمت منطقه اصلی فرود خود هدایت کردند. وضعیت هوا صاف بود و کمترین وزش باد در حدود ۲ گره را داشت که برای فرود بر آب عالی گزارش شد.
این کپسول در زمان خروج از مدار با سرعت ۱۶ هزار و ۵۰۰ مایل در ساعت در حرکت بود و در نهایت سرعت آن به حدود ۱۶ مایل در ساعت کم شد و با کمک چند چتر بر آب های خلیج مکزیک در خارج از شهر پاناما در فلورانس فرود آمد.
این نخستین بازگشت شبانه کپسول خدمه دار آمریکا از روز ۲۷ دسامبر ۱۹۶۸ بشمار می رود که فضاپیمای «آپولوی ۸» با فضانوردان ناسا به اسامی «فرانک بورمن»، «جیم لاول» و «بیل اندرس» بر اقیانوس آرام فرود آمد.
طبق اعلام ناسا، کپسول «کرو دراگون» با قابلیت فرود بر آب، بطور خودکار از ایستگاه بین المللی فضایی جدا شد و این ایستگاه را برای فرود بر یکی از هفت منطقه از پیش تعیین شده برای فرود ترک کرد. مکان های اصلی انتخاب شده برای فرود این کپسول «خلیج مکزیک» در نزدیکی شهر «پاناما»، «فلوریدا» و سپس حوالی «تامپا» در این ایالت بودند.
این فضانوردان آنچه را که ناسا آنها را «تحقیق مهم و حساس به زمان» می خواند، با خود به همراه خواهند آورد.
ابتدا قرار بود این فضاپیما در روز ۲۸ آوریل به زمین بازگردد که بازگشت آن به سبب شرایط ضعیف آب و هوایی به روز جمعه ۳۰ آوریل موکول شد اما در روز ۳۰ آوریل نیز بازگشت این کپسول برای دومین بار به سبب شرایط آب و هوایی به تعویق افتاد.
ماموریت «کرو-۱» شرکت فضایی اسپیس ایکس برای ناسا در تاریخ ۱۵ نوامبر سال قبل با فضاپیمای Resilience شروع شد؛ این نخستین پرواز عملیاتی خدمه دار فضاپیمای تجاری «کرو دراگون» شرکت فضایی اسپیس ایکس برای ناسا بود.
این فضاپیما یک روز بعد یعنی ۱۶ نوامبر به ایستگاه بین المللی فضایی رسید و ویکتور گلوور، مایک هاپکینز، شانون واکر فضانوردان ناسا و سوئیچی نوگوچی فضانورد سازمان فضایی ژاپن را به این آزمایشگاه در حال گردش رساند.
اسپیس ایکس هفته گذشته دومین ماموریت پرواز خدمه دار خودرا برای ناسا با نام «کرو-۲» انجام داد تا چهار فضانورد دیگر را به ایستگاه بین المللی فضایی برساند. این فضانوردان روز شنبه ۲۴ آوریل (چهارم اردیبهشت) بعنوان تیم امدادی برای کمک به فضانوردان ماموریت «کرو-۱ » وارد این آزمایشگاه در حال چرخش شدند.
انتظار می رود فضاپیمای کرو دراگون شرکت فضایی اسپیس ایکس به نام Resilience در یکی از هفت سایت فرود در ساحل اقیانوس اطلس در فلوریدا یا در خلیج مکزیک فرود آید. محل دقیق فرود این فضاپیما به شرایط آب و هوایی در زمان بازگشت فضانوردان کرو-۱ به زمین بستگی دارد.



منبع:

1400/02/15
10:19:15
5.0 / 5
423
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته