تجهیزات بافندگی فرش بومی سازی شد

تجهیزات بافندگی فرش بومی سازی شد یک شرکت دانش بنیان موفق شد تجهیزات بافندگی فرش را بومی سازی کند.



به گزارش مداربسته به نقل از معاونت علمی و فناوری، علیرضا مهران شریفی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان اظهار داشت: با وجود آن که، فرش ایرانی در سالهای اخیر رقبای بسیار جدی در بازارهای جهانی پیدا کرده است، اما هنوز فرش دستباف ایرانی معتبرترین برند به حساب می آید. ما نیز کوشیده ایم تا با بومی سازی تجهیزات این حوزه، به توسعه صنعت فرش کمک نماییم.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان اضافه کرد: شرکت ما در زمینه تولید ماشین آلات بافندگی فعالیت دارد. هم اکنون فرش ماشینی، بازار بسیار گسترده ای دارد به همین خاطر لازم است تا دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز این صنعت بصورت کامل در داخل تولید شود. سیستم دستگاه بافندگی موسوم به ژاکارد الکترونیکی یکی از این تجهیزات است که نقش مهمی در خط تولید بافت فرش ماشینی دارد. این دستگاه در داخل شرکت بومی سازی شده و به تولید انبوه رسیده است.
وی ضمن اشاره به نقش این دستگاه در تولید فرش باکیفیت، اظهار داشت: سیستم بافندگی که به نام ژاکارد الکترونیک معروف است از اجزاء مختلف مکانیکی، الکترونیکی و کامپیوتری تشکیل شده است. تولید این دستگاه بافندگی در داخل کشور توانسته است موجب صرفه جویی ارزی قابل توجهی شود و کشور را از واردات آن بی نیاز سازد.
این فعال دانش بنیان همین طور بیان نمود: مدلهای مشابه این محصول که توسط دو شرکت اروپائی تولید می شود ممکنست تا ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار یورو نیز قیمت داشته باشد. در صورت حمایت و تامین ارز مورد نیاز، می توان این دستگاه را با یک ششم قیمت محصول مشابه خارجی در داخل کشور تولید کرد.
شریفی ضمن تاکید بر اهمیت بومی سازی دستگاههای در رابطه با صنعت فرش، اضافه کرد: سیستم بافندگی ژاکارد الکترونیک هسته مرکزی در خط تولید بافت فرش ماشینی به حساب می آید و وظیفه کنترل طرح و نوع بافت از نظر بافت نخ های رنگی و ضایعات داخل فرش را برعهده دارد. این دستگاه بافندگی همچنین، طرح و نوع بافت فرش را مشخص می کند. این دستگاه، موجب افزایش کیفیت بافت فرش می شود.
وی در ادامه اظهار داشت: شرکت های تولیدکننده فرش ماشینی متوسط و بزرگ که فرش های ۱۰۰۰، ۱۲۰۰ و۱۵۰۰ شانه تولید می کنند مشتری این دستگاه بافندگی هستند.
شریفی ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک دستگاه بافندگی، با ظرفیت و راندمان بالاتر نسبت به نمونه قبلی در این شرکت تولید شود.

1400/02/21
23:16:18
5.0 / 5
724
تگهای خبر: الكترونیك , تولید , دانش بنیان , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته