وزیر ارتباطات خواهان جهش محسوس در دیپلماسی فناوری شد

وزیر ارتباطات خواهان جهش محسوس در دیپلماسی فناوری شد مداربسته: وزیر ارتباطات بر نقش دیپلماسی فناوری در پیشبرد اهداف کشور و سرعت بخشیدن به اجرای برنامه های تحول آفرین و تقویت ایفای نقش جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی تاکید کرد.



به گزارش مداربسته به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جلسه نظارتی معاونت فناوری، نوآوری و امور بین الملل روز گذشته (پنج شنبه ۲۸ خرداد) در قالب برنامه «پنجشنبه های نظارتی» با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ جمعی از معاونان ستادی، مدیران و کارشناسان این وزارت خانه برگزار شد.


در این نشست، برنامه های جاری و آتی، و اقدامات اولویت دار معاونت فناوری، نوآوری و امور بین الملل در حوزه های تعاملات بین المللی، دیپلماسی فناوری، هوشمندسازی و تحول دیجیتال، توسعه زیست بوم محتوا، بومی سازی فناوری و تجهیزات شبکه و سامانه های امنیتی مورد بررسی قرار گرفت.


ضرورت تعریف مجدد دیپلماسی فناوری

هاشمی با اشاره به مأموریت های این معاونت در تحقق اهداف راهبردی وزارت ارتباطات، اظهار داشت: ضروریست مسیر جدیدی برای فعال سازی دیپلماسی فناوری طراحی و اجرائی شود تا بتوان از ظرفیتهای موجود برای توسعه همکاریهای بین المللی به صورت مؤثرتری بهره گرفت.

وی تاکید کرد: این حوزه نیازمند شتاب بیشتر در اجرا و پیگیری است و باید شاهد جهشی محسوس در تعاملات و مشارکت های بین المللی باشیم؛ موضوعی که نقش برجسته ی در دفاع از حقوق ملت ایران در مجامع بین المللی دارد.


معرفی شایسته موفقیتهای «ایران دیجیتال»


وزیر ارتباطات با اشاره به پروژه «ایران دیجیتال» و آثار بلند مدت آن در توسعه کشور، اظهار نمود: با وجود اهمیت راهبردی این طرح، دستاوردها و آثار آن به صورت متناسب برای افکار عمومی تبیین نشده است.

وی اضافه کرد: با عنایت به گستره اجرای این پروژه درمناطق شهری، روستایی و کمتر برخوردار، ضروری است با طراحی رسانه ای مناسب، این اقدام امیدآفرین و آینده ساز به جامعه معرفی شود.


ساماندهی برنامه های هوش مصنوعی با تمرکز بر تولید داخلی

هاشمی از ضرورت تعیین اهداف و ترسیم وضع موجود در حوزه هوش مصنوعی گفت و خواهان جمع بندی اقدامات مجموعه وزارت ارتباطات در این زمینه شد: توجه به قابلیتهای داخلی باید محور برنامه ریزی ها قرار گیرد و با ساماندهی فعالیتها، زمینه تولید محصولات مشخص و اثرگذار بدون اتلاف زمان و منابع فراهم گردد.


بررسی برنامه ها و دریافت پیشنهادهای کارشناسی

در ابتدای جلسه، مدیران معاونت فناوری، نوآوری و امور بین الملل گزارشی از اقدامات جاری و پروژه های در دست انجام در حوزه های تخصصی این معاونت ارایه کردند و سپس، دیگر معاونان و مدیران وزارت ارتباطات دیدگاه ها و پیشنهادهای خود درباره ی پشتیبانی از کسب وکارهای دیجیتال، نحوه اختصاص اعتبارات، تدوین نقشه راه تعاملات بین المللی، برگزاری نمایشگاه هوش مصنوعی، ایجاد فن بازار تخصصی ICT، توسعه زیست بوم محتوا و تقویت بومی سازی تجهیزات و فناوری های راهبردی مطرح نمودند.

پیشنهادهایی در زمینه سودجستن از فرصتهای جدید برای توسعه تعاملات بین المللی، توسعه ترانزیت بین الملل، بروزرسانی برنامه عملیاتی برای برنامه هفتم پیشرفت، استفاده از ظرفیت استان ها در تولید محتوا و تدوین سند جامع بومی سازی تولید سرورها و تجهیزات ارایه شد.

سلسله نشست های «پنجشنبه های نظارتی» به شکل مستمر و هفتگی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می گردد تا عملکرد بخش های مختلف وزارت خانه به شکل تخصصی و کارشناسی مورد ارزیابی انتقادی و تحلیلی قرار گیرد.




وزیر ارتباطات ضمن اشاره به پروژه ایران دیجیتال و آثار دراز مدت آن در توسعه کشور، اظهار داشت: با وجود اهمیت راهبردی این طرح، دستاوردها و آثار آن به شکل متناسب برای افکار عمومی تبیین نشده است. وی افزود: با توجه به گستره اجرای این پروژه درمناطق شهری، روستایی و کمتر برخوردار، ضروریست با طراحی رسانه ای مناسب، این اقدام امیدآفرین و آینده ساز به جامعه معرفی شود. هاشمی از لزوم تعیین اهداف و ترسیم وضعیت موجود در حوزه هوش مصنوعی گفت و خواستار جمع بندی اقدامات مجموعه وزارت ارتباطات در این مورد شد: توجه به قابلیتهای داخلی باید محور برنامه ریزی ها قرار گیرد و با ساماندهی فعالیت ها، زمینه تولید محصولات مشخص و اثرگذار بدون اتلاف زمان و منابع فراهم شود.


1405/03/30
12:55:43
5.0 / 5
4
تگهای خبر: امنیت , بو , تولید , دستاورد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
دوربین مداربسته

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته

نیو سی سی تی وی (مداربسته)، عرضه کننده انواع دوربین های مداربسته و سیستم های امنیتی هوشمند